De bestanddelen van het gewricht

 

Dit zijn 5 bestanddelen van natuurlijke oorsprong die aanwezig zijn in het gewricht maar die de neiging hebben om af te nemen met de leeftijd.

 

  • Glucosamine en chondroïtine zijn volledig natuurlijke, lichaamseigen stoffen, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
  • MSM, afkorting van MethylSulfonylMethaan,  is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel.
  • Hyaluronzuur is een belangrijk bestanddeel van het kraakbeen en het synoviaal vocht. Het synoviaal vocht zorgt voor voeding van het kraakbeen en smering van het gewricht.
  • Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, nodig voor een normale werking van het gewrichtskraakbeen.

 

We informeren u dat de promotie-aanbieding “unieke codes” is gesloten. Profiteer vanaf nu van directe kortingen dankzij onze promopacks.

We danken u voor uw loyaliteit!

Tot zeer snel!
Uw Rhumal Coach.

Uw e-mailadres is niet geldig!

Bent u ingeschreven op het Rhumal platform? Zo niet, moet u zich eerst inschrijven.

Hebt u wel hetzelfde adres ingevoerd als het adres dat u gebruikt hebt om u in te schrijven op het platform? Opnieuw proberen

Uw unieke code is niet geldig!

Waarom is mijn unieke code niet geldig?
Ga na of u uw unieke code correct hebt gekopieerd: hebt u geen schrijffout gemaakt?

Hebt u geen letter of cijfer door elkaar gehaald? Voorbeeld: een «nul» en de letter «o» in hoofdletters lijken sterk op elkaar. Hebt u niet het cijfer «1» met de letter «I» verwisseld?

Tip: uw unieke code bevat enkel hoofdletters, en dus geen enkele kleine letter.

De unieke code die u hebt ingevoerd, is reeds gebruikt.

U hebt deze unieke code blijkbaar reeds gebruikt.
Ga naar de rubriek historiek, waar u de historiek van uw unieke codes en de terugbetalingen kan raadplegen.

Uw unieke code is geldig!

Vul uw wachtwoord in om u aan te melden:


Wachtwoord vergeten?

In combinatie met een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl, draagt vitamine C bij tot de vorming van collageen, noodzakelijk voor een goede werking van het gewrichtskraakbeen.